VÅRA TJÄNSTER

Trädgård är njutning!

Trädgård är njutning! En vacker trädgård innebär för många en känsla av mening, lugn och sinnlighet. Ett grönt rum för själen.

Utifrån dina önskemål planerar, anlägger och utvecklar vi din gröna utemiljö. Ska du anlägga större projekt erbjuder vi helhetslösningar. Låter du oss ta hand om din trädgård kan du tryggt luta dig tillbaka och bara njuta.

Konsultation

Låt oss djupdyka i trädgårdens fantastiska värld!
Alla nya uppdrag, stora som små, börjar med en konsultation i din trädgård. Vi går igenom befintliga förutsättningar, vad du har för visioner och behov. Utifrån detta gör vi tillsammans upp en plan för kommande steg. 

PLANERA OCH FORMGE

Trädgårdsdesign

Vi hjälper dig från idé till färdig formgivning!

Utifrån dina tankar, idéer och mål hjälper vi till med design av delar eller hela trädgården, stort som smått. Du kanske behöver hjälp att komma vidare med utvecklingen av din trädgård - en rabatt som behöver restaureras, entrén fräschas upp eller kanske har du en dröm om att skapa en helt ny trädgård? Vi hjälper dig där du står och tillsammans tar vi oss vidare!


Så här går det till

INLEDANDE TRÄDGÅRDSKONSULTATION

Varje nytt samarbete inleds med en konsultation i din trädgård. Vi går igenom befintliga förutsättningar, vad du har för visioner och behov. Utifrån detta gör vi tillsammans upp en plan för kommande steg. Därefter lämnar vi offert på vidare arbete.

IDÉSKISS

Som grund genomför vi en analys av trädgården och skapar en idéskiss med inspirerande bilder som framhäver trädgårdens atmosfär och helhet. Här får du som kund en tydlig bild av var olika funktioner kan placeras och en uppfattning om hur trädgården kan komma att se ut.

ILLUSTRATIONSPLAN

Utifrån idéskissen skapar vi en skalenlig ritning som specificerar alla funktioner. Här föreslås även de viktigaste växterna och materialen för att tydligt illustrera trädgårdens utformning. Genom perspektivskisser får du en större förståelse för slutresultatet.

DETALJERAD TRÄDGÅRDSRITNING

Inför kommande anläggningsarbete tas en detaljerad trädgårdsritning fram. Här anges exakta mått, detaljerad växtkomposition och specifika materialval. Nu kan vi gå från idé till faktiskt förverkligande. 

Vid behov kan växtkomposition och planteringsplan också beställas separat. Beroende på omfattningen av arbetet ger vi en prisuppskattning.

Bevattnings- och belysningsplaner erbjuds som fristående tjänster.

Trädgårdstjänster

Anläggning

Oavsett om det är en mindre rabatt som ska göras om eller hela trädgården ska omdanas, kan vi erbjuda en helhetslösning. Vi projektleder både mindre och större projekt och ser till att allt löper på så smidigt som möjligt. Vid behov har vi ett fint samarbete med kollegor och anläggare i branschen. 

Plantering

Dags för plantering! Vi är angelägna om att du ska få bästa slutresultat.  Vi ser till att du som kund får tillgång till det bästa växtmaterialet genom samarbete med Sveriges främsta växtleverantörer, där vi beställer alla växter med högsta kvalitet, garantier och hög servicenivå. Vi tar formgivningen på pappret till färdigt resultat.Trädgårdsskötsel

Inget går upp mot en välskött trädgård! Det kan vi hjälpa dig med. Vi erbjuder det mesta inom skötsel, förvaltning och utveckling. Utifrån din trädgårds förutsättningar, gör vi tillsammans upp en plan för bästa skötsel. Vi ser till att din trädgård är omsorgsfullt underhållen under hela säsongen. Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar just dig och din trädgård. 

Beskärning

Finns det något vackrare än väl beskurna fruktträd? För att dina fruktträd ska må bra och ge frisk och fin frukt, kan de behöva en översyn. Vi har hög kompetens vad gäller fruktträdsbeskärning av olika slag, såsom äpple, päron, persika, körsbär, plommon mfl. Vi beskär även buskar och prydnadsträd.

Dekoration

Blomsterkreationer

Vi hjälper gärna till att göra fint vid fest och högtider! Med ett vackert blomsterarrangemang blir din tillställning extra minnesvärd. Vi har gedigen erfarenhet av att arrangera snittblommor med det lilla extra. Vi binder bland annat höst- och adventskransar, gör dekorativa blomsterkreationer eller mer utmanande dekorationsuppdrag. 

Knapp

Plantering i kruka

En maffig plantering i kruka eller urna ger stora möjligheter.  Säsongsväxter förstärker årstidens växlingar. En entré blir mer välkomnande. Ett trädgårdsrum kan lyftas och ges ett mer exotiskt uttryck. Genom att använda krukor och urnor i olika storlek och höjd kan variation och rumslighet skapas.

KnappVår process i tre steg

1

UPPTÄCKA

Konsultation i din trädgård

2

PLANERA

Förslag för utveckling av din trädgård

3

LEVERERA

Skötsel, formgivning, utveckling eller dekoration - vi möter dina drömmar